Opleiden

Als ondernemer in het schildervak wilt u personeel hebben dat goed is opgeleid, mensen die hun vak verstaan. Samen met u kunnen wij daarvoor zorgen: Vakcentrum Schilderen Zuid-West verzorgt in samenwerking met regionale opleidingscentra (ROC's), kenniscentrum Savantis en erkende leerbedrijven in Zeeland en West-Brabant onderwijs in alle facetten van het schildersvak.

 

De prima praktijkopleiding van ons Vakcentrum Schilderen draagt bij aan het imago van de hele bedrijfstak. De collectiviteit van lidbedrijven maakt het opleiden van jongeren mogelijk en bereikbaar voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, zodat er ook in de toekomst voldoende vakmensen zullen zijn in de schilderbranche. De directeur van het Vakcentrum Schilderen overlegt geregeld met participerende ondernemers en met een jaarlijkse leermeesteravond biedt het Vakcentrum ondersteuning aan de praktijkbegeleiders bij participerende bedrijven.

Lees wat Vakcentrum Schilderen Zuid-West (het vroegere SPOS Zuid West) ook voor u kan betekenen. Bekijk de voordelen van participeren in onze stichting en meld u aan als participant!